Introductie tot de tempel

Verlang jij ernaar om in een echte tempel samen te werken met echte magiërs?

Veel mensen verlangen ernaar om mystiek en magie te ervaren in een echte tempel, samen met getrainde Magiërs. Die gelegenheid is er nu! We hebben introductiedagen, waardoor je vrijblijvend kunt deelnemen aan een Temple Training dag. De Temple Trainingen zijn een doorlopende cyclus van actieve trainingsdagen waarbij je werkt met de Magische Kabbala. Hoe werkt dat?

We hebben twee groepen die open zijn voor nieuwe mensen :

  1. Mystieke Kabbala – in het Nederlands
  2. Magische Technieken – in het Engels

Je kunt je voor een vrijblijvende introductiebijeenkomst inschrijven. Gedurende zo’n intensieve trainingsdag werk je samen met de Tempel. Je krijgt een begeleider, die met je meeloopt gedurende deze dag. Afhankelijk van het onderwerp dat behandeld wordt, zul je deelnemen aan meditaties, energieoefeningen, contemplatie, uitleg krijgen over onderwerpen uit de Transpersonal Magic. Op sommige bijeenkomsten werken we aan magische voorwerpen, die we vervolgens laden met energie. Gedurende elke bijeenkomst doen we rituelen.

Na die introductiedag evalueren we of de wederzijdse verwachtingen overeenkomen. Zo kun je zelf rustig kijken en voelen of je je thuis voelt in de tempel en of het Magische Tempelwerk bij je past.

Bouw aan een Innerlijke Tempel

Het doel van de Temple Trainingen is om door middel van meditatie en ritueel een innerlijke structuur op te bouwen. Je leert magische technieken, die je helpen om gemakkelijker tussen de klippen van het leven door te zeilen. Ook ga je je innerlijke rijkdommen ontdekken.

Het belang van Mond-tot-Oor training

Er staat veel geschreven over Magic en de Kabbala, ook op het internet is er veel informatie over te vinden. Het is van essentieel belang dat deze kennis voor iedere persoon op maat wordt gemaakt, zodat jij deze kennis leert toe passen en te verfijnen in jouw situatie. Via Mond-tot-Oor training leer je deze krachtige technieken effectief op jouw individuele niveau toe te passen. Door te werken met ervaren Magiérs krijg je feedback op je techniek, en leer je de kneepjes doordat je ziet hoe ervaren mensen dit doen en hoe de energie voelt die je hiervoor nodig hebt. Om deze redenen is persoonlijke feedback essentieel.

Wanneer zijn de introductie dagen?

De nederlandstalige tempel: 27 mei, 10 juni, 24 juni
De engelstalige tempel: 19 mei en 16 juni
Prijs € 80,00 voor een hele dag incl. handouts
Plaats Dordrecht

Ben je geinteresseerd? Dan vul het aanmeldingsformulier in en we nemen contact met je op.

Click here for our general terms and conditions.